To je důvod, proč je tak účinný pro vaše klouby!

Movisan obsahuje mimo jiné nativní kolagen typu II pro klouby. Na obrázku můžete vidět kolagen v prášku, který je důležitou látkou v péči o klouby a jednou z klíčových složek Movisanu – nového revolučního produktu pro zdravé klouby. Tato surovina se pro zdraví kloubů používá již dlouhou dobu, ale nativní kolagen je opravdu něco jiného. Přečtěte si více o tom, proč je tento typ kolagenu tak účinný.

To je důvod, proč je tak účinný pro vaše klouby!

Co je kolagen a proč je tak důležitý?

Kolagen je nejhojnější strukturální protein v lidském těle. Ve skutečnosti tvoří asi 30 % všech tělesných bílkovin. Konkrétně kolagen je klíčovou složkou našich pojivových tkání a hraje klíčovou roli při podpoře síly, flexibility, pohybu a pohybu. Movisan Kolagen II obsahuje nativní kolagen typu II, který tvoří více než 70 % kloubních chrupavek. Produkce kolagenu se však začíná snižovat od 25. roku věku a po 45. roce věku není lidské tělo schopno kolagen vyrábět téměř vůbec.

Nativní kolagen II je 250krát účinnější pro vaše klouby

Kolagen ve své nezměněné, přirozené formě – to je nativní kolagen. Je to kolagen, který vaše tělo přirozeně produkuje a tvoří strukturální rámec pro vaše klouby, šlachy a vazy. Nativní kolagen si zachovává své původní dlouhé aminokyselinové řetězce. Nativní kolagen tvoří více než 70 % našich kloubních chrupavek. Movisan obsahuje nativní kolagen, který je 250krát účinnější než hydrolyzovaný kolagen.

Vyzkoušejte nativní kolagen pro optimální zdraví kloubů

I když oba typy kolagenu mají své přednosti, nativní kolagen září jako nejlepší volba pro vás, kteří se snažíte upřednostnit zdraví svých kloubů. Jeho účinnost spočívá ve schopnosti harmonicky pracovat s přirozenými procesy vašeho těla a nabídnout nejen chvilkovou úlevu, ale i dlouhodobou podporu pro klouby.

Pouze 1 kapsle denně – nyní 250krát účinnější pro vaše klouby

Mnoho kloubních přípravků na trhu obsahuje hydrolyzovaný kolagen a denní dávka je obvykle několik velkých tablet. Pro mnoho lidí je těžké spolknout více tablet jako každodenní rutinu.

Díky prémiovému nativnímu kolagenu typu II, který používáme v Movisan Kolagen II, získáte účinnou denní dávku pouze v jedné malé kapsli denně!

5 dobrých důvodů, proč vyzkoušet Movisan Kolagen II

  • Ingredience s prokázaným účinkem
  • Pro zdravé klouby a pohodlný pohyb
  • S nativním kolagenem II - 250krát účinnější než ostatní kolageny
  • Nyní také s manganem pro vaše pojivové tkáně a kosti
  • Vyzkoušejte 30 dní Movisan Kolagen II ZDARMA - přímo do vaší poštovní schránky

Udělejte skvělou volbu pro vaše klouby a svaly - vyzkoušejte Movisan Kolagen II ještě dnes! Zkuste Movisan

  • Zdravé klouby: Boswellia Serrata pomáhá zachovat vaše klouby a kosti zdravé.
  • Odolné chrupavky: vitamín C se podílí na tvorbě kolagenu pro správnou funkci chrupavek.
  • Pojivé tkáně: mangan má pozitivní vliv na tvorbu pojivých tkání a zdraví kostí. 


Movisan Kolagen II balení

Movisan Kolagen II

Moderní doplněk stravy vyrobený dle norské receptury.
Vyzkoušejte zdarma*

* platíte pouze poštovné a balné 49 Kč


©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Odesílá se...