Mořský kolagen na klouby – už jste o něm slyšeli?

Na trhu je dnes celá řada typů kolagenu. Mořský kolagen na klouby mezi nimi vyniká vysokou vstřebatelností. Přečtěte si o něm to nejdůležitější:

Mořský kolagen na klouby – už jste o něm slyšeli?

Co je kolagen a proč ho potřebujeme?

Kolagen je bílkovina, která je součástí různých tělesných struktur. Jiný druh kolagenu najdeme v pokožce a odlišný je zase třeba v kostech nebo chrupavkách. Lidské tělo si kolagen dovede vyrobit samo, zároveň je potřebné přijímat ho i v rámci jídelníčku, případně v doplňcích stravy. 

Tuto látku potřebujeme ze spousty důvodů: podporuje pružnost a krásu pleti a vlasů, pomáhá nám udržet si silné a odolné kosti, je skvělá pro kvalitu chrupavek a svalové hmoty. Říkáte si, proč se tím zabývat, když tělo si kolagen samo vyrobí?

S každým rokem ztratíme zhruba 1 % kolagenu

Ve dvaceti jsme na pomyslném vrcholu – naše tělo překypuje energií a nic není problém. Už po třicítce se ale karty obrátí a pomalu se rozjíždí proces stárnutí. S věkem ztrácíme kolem 1 % kolagenu každý rok. Tento kolagen ale v organismu chybí a nejvíc to pocítíme na plynulosti pohybu a pohybovém aparátu celkově. 

Je fajn, když máme možnost pečovat o své klouby a dopřát jim kolagen navíc. Nejlepší je mořský kolagen na klouby s vysokou využitelností. 

Jak si vybrat?

Doporučujeme pořídit si mořský kolagen na klouby. Už jsme zmínili, že existuje několik druhů kolagenu. Každý je totiž dobrý na něco jiného. Stručně řečeno nemůžeme od produktu na krásu očekávat, že výrazně pomůže našemu pohybovému aparátu. Nekombinujme tedy jablka s hruškami. 

Mořský kolagen na klouby je zvláštní v tom, že má až 1,5krát vyšší vstřebatelnost. Organismus ho dovede lépe využít a tím pádem i více těžíme z jeho účinků. Mořský kolagen ze získává z atlantských lososů a je vynikající jak na klouby a chrupavky, tak na kosti. 

Radujte se z pohybu dlouhá léta

Pohyb je esencí života. Na první dobrou si možná řeknete, že sport vás přece nebaví, a že nejste žádní maratonci. Jenže i přesto se všichni potřebujeme a musíme hýbat – bez pohybu se nedostaneme do práce, nedojdeme si na nákup, ani si neprovedeme osobní hygienu. Problémy s pohybovým aparátem jsou zkrátka hodně otravné a komplikují nám pohodový život.

Myslete proto na své tělo a dopřejte mu péči. Ať už máte do budoucna jakékoli plány, s fungujícím pohybovým aparátem jich dosáhnete s lehkostí!
 

Movisan Kolagen II balení

Movisan Kolagen II

Moderní doplněk stravy vyrobený dle norské receptury.
Vyzkoušejte zdarma*

* platíte pouze poštovné a balné 49 Kč


©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Odesílá se...